Un copil este o binecuvantare pentru orice familie. Atunci cand se naste un copil, indiferent daca este fetita sau baietel, acesta este primit cu zambetul pe buze in noua lui casa in care va creste si va invata ce inseamna valorile.

Ei bine, orice parinte se gandeste la toate aspectele ce tin de copilul sau, pana si la nume. Copilul dumneavoastra este baiat si nu stiti inca ce nume sa ii alegeti? Ei bine, atunci cu siguranta aveti de unde alege. Totusi, este important sa nu ii alegeti numele la intamplare, ci sa tinteti cont si de toate interpretarile referitoare la acel nume.

Un nume care ramane in continuare foarte popular este Andrei sau Adrian. Multi parinti opteaza pentru acest nume pentru copii lor, Andrei insemnand razboi, adica putere si curaj. Deasemenea, un alt nume care se claseaza pe locul doi este Alexandru, iar pe locul al treilea Ionut, un derivat de la vechiul nume de Ion.

Tot pentru baiatul dumneavoastra puteti alege si numele de Stefan, Cristian, Mihai, David, Daniel si Marian. Toate aceste nume se afla in top 10 nume pentru baieti, acestea fiind numele cele mai intalnite la nou-nascutii baieti.

Totusi, daca vreti sa alegeti alte nume puteti avea in vedere si numele de Robert, Eduard, Bogdan, Matei, Demian, Vlad, Tudor, Radu, Rares, Dragos, Liviu, Denis, Raul, Razvan, Sebastian sau Luca, toate acestea fiind nume cu o muzicalitate aparte.

Deasemenea, puteti chiar sa ii puneti baiatului dumneavoastra doua nume insa in acest caz tinteti cont si de numele de familie dar si de combinatia dintre ele deoarece contrastul nu trebuie sa fie prea mare.

In  concluzie, in 2013, numele care conduce este cel de Andrei, asadar daca tineti cont de acest aspect puteti opta si pentru alte derivate de la acest nume. Tot ce conteaza este ca cel mic sa poarte un nume cat se poate de frumos, un nume de care sa va mandriti!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie rezultatul *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.